
Lunch Buffe / Måndag – Fredag (Kl. 11:00 – 14:00) 99:- Lunch Take away 89.- / Barn Meny 65.- (4 - 11 År)
Måndag
1. Kai tod : Friterad kyckling med söt chilisås |
|
|
2. Kaeng kiew wan kai : Grön curry med kycklingfilé , kokosmjölk, bambuskott, blomkål, Paprika,morot och söt basilika |
|
|
3. Pad pak ruam nue : Wokat nötkött med sesam olja, lök, vattenkatanjer, minimajs, paprika, broccoli och morot |
|
|
4. Porpia pak : (Vegetariska vårrullar) |
|
|
Tisdag
1. Kai tod : Friterad kyckling med söt chilisås |
|
|
2. Pad khing kai : Wokad kycklingfilé med ingefära, lök, paprika, minimajs champinjoner och morot |
|
|
3. Panaeng nue : Wokat nötkött med mild curry, kokosmjölk, limeblad, blomkål, morot, paprika |
||
4. Porpia pak : (Vegetariska vårrulla |
||
Onsdag
1. Kai tod : Friterad kyckling |
|
|
2. Kaeng ped supparot nue : Röd curry med nötkött, kokosmjölk, limeblad, paprika, bambuskott, ananas och söt basilika |
|
|
3. Pad priew wan kai : Wokad kyclklingfile i sötsur sås med gurka, ananas, tomat, Paprika, morot, vattenkatanjer, minimajs och lök |
|
|
4. Porpia pak : (Vegetariska vårrullar) |
||
Torsdag
1. Kai tod : Friterad kyckling med söt chili sås |
|
|
2. Kaeng massaman kai : Massaman curry wok med kycklingfilé, kokosmjölk, Potatis och lök |
||
3. Nue pad prik thai dam : Wokat nötkött med svart peppar, lök, vattenkatanjer, minimajs, broccoli, morot och paprika |
|
|
4. Porpia pak : (Vegetariska vårrullar) |
||
Fredag
1. Kai tod : Friterad kyckling |
||
2. Kaeng ped kai supparot : Wokad kycklingfilé med röd curry, bamboskott kokosmjölk, ananas, limeblad, paprika och basilika |
|
|
3. Pad pak ruam nue : Wokat nötkött med sesam olja, lök, vattenkatanjer, minimajs, paprika, broccoli och morot |
|
|
4. Porpia pak : (Vegetariska vårrullar) |
|
|
TA HAND OM DIG ! HÅLL AVSTÅNDET ** Har ni frågor angående allergener i våra rätter, vänligen kontakta personalen ! |